Αναζήτηση Προϊόντων

Οίκοι Ομορφιάς

Τρόποι Πληρωμής

 

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος PerfumeOnline.gr μπορείτε να κάνετε χρήση των πιο διαδεδομένων και ασφαλών αυτόματων τρόπων πληρωμής που λειτουργούν σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή καθώς επίσης και την κατάθεση στην τράπεζα. Αναλυτικά οι υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής είναι:

  

Πληρωμή με αντικαταβολή

 

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στο διανομέα ή στο κατάστημα της ACS Courier της περιοχής σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή είναι εντελώς δωρεάν και ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

 

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

 

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Alpha Bank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

 

Γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover και ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) MasterPass.


Η διαδικασία πληρωμής ακολουθεί τα εξής απλά βήματα:

  1. Όταν έχετε ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε, επιλέγετε να πληρώσετε με χρήση κάρτας.
  2. Στην οθόνη σας μεταφέρεστε αυτόματα σε ειδική ασφαλή ιστοσελίδα της Alpha Bank (redirection), όπου εκεί εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας που θέλετε να χρεωθεί. (Το PerfumeOnline.gr, για λόγους ασφαλείας, δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας).
  3. Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η Alpha Bank επιχειρεί να χρεώσει την κάρτα με το χρηματικό ποσό της αγοράς σας. Στη συνέχεια, ανάλογα με το αν η συναλλαγή γίνει αποδεκτή ή όχι, σας επιστρέφεται θετική ή αρνητική απάντηση.

 

Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Alpha e-Commerce εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

  • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα. Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank.
  • Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών με κάρτα και έχετε παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Commerce σας ζητά αυτόματα να πληκτρολογήσετε τον μυστικό κωδικό.
  • Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

 

Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα

 

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην ALPHA BANK. Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι τα παρακάτω:

 

Δικαιούχος Λογαριασμού: PerfumeOnline

Τράπεζα: ALPHA BANK

IBAN: GR44 0140 6000 6000 0200 2017 430

 

Όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής με κατάθεση στην τράπεζα, σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που η κατάθεση του συνολικού κόστους της παραγγελιάς δεν ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

 

 

 

Η Ομάδα του Perfume OnlineΑρχικήΑρχική