Αναζήτηση Προϊόντων

Οίκοι Ομορφιάς

Η Εταιρεία μας

 

Το κατάστημα μας PerfumeOnline.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2010 και εξειδικεύεται στο εμπόριο Επώνυμων Αρωμάτων και Καλλυντικών. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε όλα τα επώνυμα αρώματα από τους μεγαλύτερους οίκους ομορφιάς σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Σταθερή πολιτική της εταιρείας μας είναι να σας εξασφαλίζει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

 

Το PerfumeOnline.gr ακολουθεί μία συστηματική πορεία δυναμικής ανάπτυξης, με στόχο να προσφέρει μία συνολικά υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από:

  

  • Την ανάπτυξη μίας σύγχρονης πλατφόρμας e-shopping με προηγμένη λειτουργικότητα και ταχύτητα, που κάνουν την πλοήγηση και την αγορά μια ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία ακόμα και για μη έμπειρους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών.

 

  • Την υλοποίηση των αυστηρότερων standards και τεχνολογιών που διέπουν το e-commerce διεθνώς, ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα η ασφάλεια των συναλλαγών.

 

  • Την παροχή μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

  • Τον συνεχή εμπλουτισμό της προϊοντικής γκάμας με όλο και περισσότερα προιόντα.

 

  • Την ακριβή και πλήρη αναφορά των χαρακτηριστικών κάθε προϊόντος, για την ορθή καθοδήγηση του χρήστη κατά την επιλογή.

 

  • Την παροχή πολλαπλών επιλογών παράδοσης και πληρωμής, ώστε να επιλέγεται κάθε φορά η πλέον συμφέρουσα.

 

  • Την αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αγοράς, μέχρι και την παραλαβή του προϊόντος.

 

  • Την λειτουργία Call Center για τηλεφωνικές παραγγελίες, πληροφορίες και ενημέρωση (Τηλ. 22710 82708).

 

 Για τους επισκέπτες μας που δεν έχουν αγοράσει από το κατάστημα μας ξανά, να είστε σίγουροι ότι έχετε βρει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εμπιστοσύνης που μπορείτε να απολαύσετε κατά την διάρκεια των αγορών σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων μας, οι χαμηλές τους τιμές, καθώς επίσης η γρήγορη παράδοση τους είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς και θα κάνουμε πάντα το καλύτερο για να ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας.

 

Το PerfumeOnline.gr δεσμεύεται ως προς την γνησιότητα και ποιότητα των προϊόντων. Τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και πλήρως συσκευασμένα και σφραγισμένα όπως προέρχονται από τους αντίστοιχους οίκους.

 

Επίσης, εάν δεν μείνετε 100% ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο, έχετε δικαίωμα να την επιστρέψετε στο κατάστημα μας εντός 15 ημερών από την παραλαβή της, υπό τον όρο να  μην έχει ανοιχτεί η συσκευάσια του προϊόντος. Κατόπιν, θα σας επιστρέψουμε το κόστος της παραγγελίας σας.

 

Ελπίζουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

 

Ταυτότητα (Βασικά Στοιχεία Επιχείρησης)

 

Επωνυμία: PerfumeOnline

ΑΦΜ: 049962341

ΔΟΥ: Χίου


Διεύθυνση Επιχείρησης

25ης Μαρτίου 8

82100, Χίος

Ελλάδα

 

Τηλέφωνο: 22710 82708

e-mail: info@perfumeonline.gr

 

Ώρες Λειτουργίας Καταστήματος

 

Δευτέρα: 08:30 - 21:00 

Τρίτη: 08:30 - 21:00

Τετάρτη: 08:30 - 21:00

Πέμπτη: 08:30 - 21:00

Παρασκευή: 08:30 - 21:00

Σάββατο: 08:30 - 17:00

 

 

 

 Η Ομάδα του Perfume Online

 

 


ΑρχικήΑρχική